Labbutrustning

Vi är en mekanisk verkstad som stödjer många laboratorier och högskolor. Vi tillverkar både aktuella provobjekt och utrustning som är kopplad till själva provningen.

Mekanisk, elektrisk, eller funktionsprov. Gemensamt är att alla behöver något objekt för att genomföra provet. Det är här vi fungerar som stöd för framtagandet av provobjekten eller utrustning för att genomföra provet.

Dragprovstavar i olika form och skepnad är något vi ofta gör.

Flödesceller är också ett återkommande tema. Du som kund bistår med materialet eller objektet som stavarna ska plockas ut från. Det kan röra sig om att du vill veta vilket gjuteri som gör starkaste detaljen, till sökandet av orsaker som orsakat haverier i elektriska eller mekaniska komponenter.

Så sysslar ni med forskning eller utveckling i någon form så har vi möjlighet och förståelse för era behov och kan hjälpa er med detta.

Diskussionen om baksidan gällande laserskurna dragprovstavar är ett återkommande dilemma.

För att eliminera alla typer av värme och precisionsproblem har vi valt att alltid fräsa proven enligt den standard kunden önskar.

Eftersom alla experiment har nog med lösa variabler, tror vi på att försöka eliminera så många som möjligt. Precisionen och tillverkningsmetodiken av provobjektet är det vi kan göra för att hjälpa till.


Aktuellt

  • 2019-02-14
    Vi har flyttat verksamheten till nya lokaler på Saltängsvägen 18 under Mars-April månad .Nu är flytten klar och vi önskar både nya och gamla...
  • 2013-07-09
    ÖPPETTIDER Mån – Fre  07:30 – 16:30