Om oss

 

Emaus Mekaniska har i sin nuvarande form en kort historia. Företaget startades den förste januari 2006 som ett aktiebolag. Joachim Al-kayer är vd och i styrelsen sitter Lars-Ola Pettersson, Sami Maarva och Sven-Erik Hansson.

 

Innan vi övertog verksamheten var vi anställda på en experimentverkstad inom ABB AB i Västerås. Därigenom har vi förvärvat många års erfarenhet av det vi gör idag, samt god kännedom om våra kunders specifika önskemål.

 

Idag är vi totalt åtta medarbetare som har breda kunskaper inom olika områden, exempelvis skärande bearbetning, svetsning, plåtarbete och prototypbyggen. Vi har under åren byggt upp en stor kunskapsbank avseende materialkunskaper, teknik och problemlösningar.

 

Emaus Mekaniska är en partner till företag, institut och högskolor som har forskning och/eller produktutveckling på programmet. Vår del innebär att vi tillverkar prototyper och detaljer till experiment samt agerar som bollplank i konstruktionsarbetet. Vi åtar oss också legouppdrag, enstyckstillverkning och korta serier.

 

Vår policy innebär att vi alltid garanterar kunden den kvalitet som kunden begär avseende måttnoggrannhet och leverans i rätt tid och att det alltid ska finnas ett kundvärde i att anlita oss.


Aktuellt

  • 2019-02-14
    Vi har flyttat verksamheten till nya lokaler på Saltängsvägen 18 under Mars-April månad .Nu är flytten klar och vi önskar både nya och gamla...
  • 2013-07-09
    ÖPPETTIDER Mån – Fre  07:30 – 16:30